Porsche Romania va lansa noua generatie a variantei scurte a Skoda Fabia in mai sau iunie 2007, au spus pentru NewsIn, reprezentantii marcii Skoda. Noua Skoda Fabia in varianta scurta (hatchback) este un model de clasa mica cu o lungime totala de 3,99 metri, cu trei centimetri peste varianta pe care o va inlocui, precizeaza un comunicat remis luni de producatorul ceh Skoda Auto.

Noua Fabia in cinci usi va avea airbag-uri pentru toti pasagerii si va fi disponibila in sapte variante de motorizare: patru pe benzina si trei diesel cu puteri cuprinse intre 60 si 105 cai. Noua Fabia va fi lansata in premiera mondiala la salonul care va incepe in 6 martie 2007 la Geneva, in Elvetia.

Noul model va fi lansat treptat - treptat pe continent, iar in mai sau iunie va debuta si in Romania. Fabia este cel mai mic model din gama Skoda care mai cuprinde modelele Octavia, Superb si Roomster (lansat in noiembrie in Romania).

Fabia are trei versiuni de caroserie: varianta scurta (hatchback), varianta combi si berlina. Varianta combi este cu 26 de centimetri mai lunga decat varianta scurta.

In prezent, pe piata romaneasca varianta scurta de Fabia este comercializata sub numele Fabia Junior.

Skoda a lansat modelul Fabia in urma cu sase ani, timp in care a vandut pe plan mondial peste 1,5 milioane de unitati.

Anul curent va fi cel mai bun an al marcii Skoda in Romania, cu vanzari care vor depasi 20.000 de unitati, cu 30% peste rezultatele din 2005, reprezentantii Skoda asteptandu-se la o crestere de cel putin 10% a vanzarilor marcii in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri