Modelul break Dacia Logan MCV poate fi comandat de marti intr-o noua motorizare diesel de 85 de cai putere, mai puternica decat cea actuala, la preturi cuprinse intre 10.850 si 12.050 euro, cu TVA inclus
Dacia Logan MCV echipata cu motorul 1.5 dCi 85 CP are un consum mixt de 5,2 l/100km si emisii de CO2 de 137 g/km. Noul motor diesel e disponibil pe versiunile Préférence si Lauréate (in configuratie cu cinci si sapte locuri).

In afara de noua motorizare diesel, Logan MCV mai este disponibil cu propulsoare pe benzina: 1,4 litri 75 CP, 1,6 litri 90 CP si 1,6 litri 105 CP si un diesel 1,5 litri 70 CP.

Dacia a lansat Logan MCV toamna trecuta la salonul de la Paris si a inceput sa-l comercializeze in Romania din octombrie 2006, iar de la inceputul acestui an il vinde si pe pietele europene. Reprezentantii Dacia au spus ca in 2007 productia lui Logan MCV va atinge 60.000 de unitati, dintre care 40.000 vor fi destinate exportului, iar restul pietei interne.

Dacia a investit peste 150 milioane euro in proiectul MCV, suma care include si investitiile pentru furgonul VAN pe care producatorul l-a adus pe piata in ianuarie.

In februarie, Dacia a marit ritmul zilnic de productie al Logan MCV de la 250, la 300 de unitati. La finele anului productia va ajunge la 360 de unitati pe zi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri