Grupul Renault estimeaza ca va ajunge sa vanda pe piata germana 25.000 de masini Logan in 2009 si 30.000 anual pe termen mediu, a declarat un oficial Renault pentru revista Euro, citata de Thomson Financial.
"Gernania este piata cu cei mai pretentiosi cumparatori si cu toate acestea, cererea pentru Logan creste continuu (...) Anul trecut am vandut 6.000 de masini Logan, anul acesta cred ca vom ajunge la 15.000, iar in 2009 am vrea sa ajungem la 25.000", a spus Jacques Rivoal, director la Renault Germania. El a adaugat ca pe termen mediu, vanzarile anuale de Dacia Logan pe piata germana ar putea ajunge la 30.000 de unitati.

Germania a fost in primele sase luni ale anului cea de-a doua piata de export a Dacia, cu vanzari de 8.357 de unitati, crestere de aproape 200% fata de prima jumatate a lui 2006, potrivit NewsIn.

Directorul comercial pentru Renault, Dacia si Nissan in Romania, Jacques Daniel, a spus in prima decada a lui iulie ca Germania este o mare surpriza datorita numarului de Logan vandute, mai ales ca presa germana a dus o campanie de denigrare, incercand sa acrediteze ideea ca automobilul nu este fiabil. in Germania, aproximativ doua treimi dintre masinile vandute de producator au fost break. Franta a fost in prima jumatate a acestui an cea mai importanta piata de export a Dacia, cu aproape 15.000 de masini vandute.

Dacia a exportat peste 60.000 de automobile in primul semestru, cu 50,6% mai mult decat in perioada similara din 2006, iar estimarile pentru anul acesta prevad exporturi de 120.000 de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri