Porsche va incepe livrarea catre dealeri a celui mai rapid coupe 911 fabricat vreodata de compania din Zuffenhausen, varianta GT2, incepand cu luna noiembrie, cu un pret de catalog fara taxe de 159.000 de euro, conform unor surse din cadrul companiei, citate de BBC News.
Masina sprinteaza pana la suta in 3,7 secunde, iar cei 530 de cai o propulseaza spre viteza maxima de 330 km/h, fiind mai puternica decat varianta de baza 911 Turbo sau decat GT3-ul aspirat.

Echipat cu evacuari din titaniu, discuri de frana compozite si galerii de admisie mai eficiente noul Porsche, cu tractiune pe rotile din spate, va avea un consum mediu de 12,5 litri la suta de kilometri.

Contracarand vocile critice la adresa emisiilor mari de noxe produse de modelele sportive, oficialii de la Porsche declara ca noul model ofera o economie de comustibil si o reducere a gazelor nocive mult imbunatatite fata de modelele din aceeasi clasa din anii precedenti.

Versiunea GT2 intregeste actuala generatie de 911, denumita 997, conform oficialilor Porsche. Supersportiva vine echipata cu un motor boxer pe benzina cu sase cilindri, aspirat, cu doua turbine cu geometrie variabila capabil sa reziste la temperaturi de 1000 de grade Celsius, derivat din versiunea de baza de pe 911 Turbo.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri