Cunoscutul constructor american de motociclete intra pe piata romaneasca prin firma premierului Calin Popescu Tariceanu.
Celebra marca americana de motociclete Harley-Davidson intra oficial luna aceasta pe piata romaneasca, primul showroom urmand a fi deschis pana la sfarsitul anului, in Capitala, dupa o investitie a Automotive Trading Services (ATS), firma la care este actionar premierul Calin Popescu Tariceanu, care este si dealer Citroen.

Harley-Davidson Bucharest va aduce in Romania gama completa de motociclete si accesorii a brand-ului, dar si serviciile specializate de asistenta post-vanzare.

Primul showroom Harley-Davidson va fi deschis in Bucuresti pe strada Nicolae Titulescu, pana la sfarsitul acestui an, insa exista planuri de a inaugura in 2008 un alt showroom conform cu standardele marcii.

“Suntem foarte incantati ca am fost selectati de Harley-Davidson Motor Company pentru a aduce un brand cu o asemenea reputatie in Romania si promitem ca vom fi mai mult decat un simplu dealer. Vom dezvolta programe speciale pentru proprietarii de Harley-Davidson din Romania. Acestea vor include asocieri la initiativele internationale, activitati proprii distincte si, poate cel mai important, formarea unei comunitati Harley-Davidson in Romania.”, a declarat directorul general Harley Davidson Bucharest, Bogdan Bucurescu.

Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, dar si o linie completa de accesorii pentru motociclete si haine.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri