Colina Motors, companie care comercializeaza masini Ford si vehicule comerciale Mercedes Benz, estimeaza ca va realiza o cifra de afaceri de 36 milioane de euro anul viitor, cu aproape 30% mai mult decat previzioneaza pentru anul acesta, a declarat, citat de NewsIn, directorul firmei.

"Anul acesta estimam afaceri de 28 milioane de euro fata de cele 20 milioane de euro pe care ni le propusesem la inceputul anului. Pe fondul investitiilor facute in showroom-ul de la Popesti Leordeni -care se ridica la 6,5 milioane euro- estimam anul viitor vanzari mai mari si o cifra de afaceri de 36 milioane de euro" a declarat joi pentru NewsIn directorul general al companiei, Alexandru Pitigoi, cu ocazia inaugurarii noului showroom de la Popesti Leordeni.

Reprezentantul Colina Motors a spus ca firma va comercializa in total anul acesta 1.500 de masini Ford, vanzarea acestora reprezentand 90% din cifra de afaceri a firmei. Anul viitor Colina Motors are o tinta de vanzari de 2.400 de masini Ford, cu 60% mai mult decat tinta pentru anul in curs. Pe langa cele 2.400 de masini Ford, Colina Motors are o tinta de vanzari de 300 de vehicule comerciale Mercedes Benz. In plus, Colina Motors mai comercializeaza elemente de tunning auto si distribuie piese si accesorii pentru sporturile cu motor.

"La sfarsitul anului acesta vom putea numara 115 angajati, iar pana la finele anului viitor vom depasi pragul de 200" a mai spus Pitigoi. In prezent Colina Motors are doua showroom-uri Ford, un showroom Mercedes si unul dedicat pieselor si accesoriilor auto de inalta performanta.

Colina Motors a deschis primul sau showroom in nordul capitalei in anul 2005. In prezent, pe langa vanzarea de automobile Ford si de vehicule comerciale Mercedes Benz, firma comercializeaza si masini modificate la comanda de companiile Brabus si Startech, accesorii de strada, tuning si raliu si piese pentru sporturile cu motor.

Pe langa acestea, Colina Motors ofera asistenta tehnica specializata in activitati de motorsport, pachete de servicii post - vanzare, programe pentru posesorii de flote auto si servicii buy-back plus masini second-hand.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri