Automobile Bavaria Group, cel mai mare dealer BMW din Romania a inaugurat vineri, la Cluj, Centrul BMW-Autotransilvania, o investitie de patru milioane de euro.
Noul sediu, situat pe raza comunei Floresti, in imediata apropiere a municipiului Cluj-Napoca, are o suprafata de 11.500 de mp si este dotat cu un service, care poate deservi 11 masini simultan, si cu 175 de locuri de parcare.

Prezent la eveniment, Michael Schmidt, directorul general al Automobile Bavaria Group, a declarat ca la Cluj-Napoca vor putea fi cumparate toate modelele BMW, iar in data de 19 aprilie va avea loc lansarea noului model X6, concomitent cu lansarea din Germania.

“Zona Transilvaniei este deosebit de importanta pentru noi, iar deschiderea unui nou spatiu, mai generos, este o dovada a acestui fapt. Standardele pe care le impunem oamenilor nostri din Cluj-Napoca, Oradea si Targu Mures sunt cele la care trebuie sa se ridice orice angajat BMW din lume, iar profesionalismul lor este asigurat inclusiv de numeroasele training-uri la care participa. Vom continua sa investim in acesta regiune a tarii, consolidandu-e pozitia. In prezent, Autotransilvania detine o cota de aproape 10% din piata BMW din Romania”, a declarat Schmidt.

Firma a fost prezenta la Cluj-Napoca si in trecut, iar in 2007 au fost vandute 93 de modele X5 si 38 de modele X3.

“Am constatat ca cine isi doreste un BMW, isi doreste un BMW adevarat. Multi dintre clientii nostri considera ca o masina de 4 cilindri nu este un BMW adevarat. In 2007 am vandut cu 60% mai multe masini din segmentul premium, unde suntem lideri de piata de trei ani, fata de anul 2006”, a afirmat Michael Schmidt.

Acesta a mai spus ca in 2007 firma a vandut circa 2.800 de masini, iar pentru anul acesta se asteapta ca vanzarile sa intreaca cifra de 3.000.

O pondere importanta a inceput sa o aiba si piata masinilor second hand, anul trecut Automobile Bavaria Group reusind sa vanda 600 de automobile uzate, acestea fiind folosite de angajatii BMW din Germania, care le schimba dupa ce au parcurs 10.000 de kilometri cu ele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri