Reprezentantii Ford Motor au spus, vineri, ca vanzarile de automobile din 2008 vor fi mai slabe decat cele de anul trecut si au estimat ca va fi greu pentru firma sa treaca pe profit in 2009, din cauza scaderii vanzarilor din SUA.
Ford si-a revizuit in scadere estimarile pentru vanzarile din 2008 din industria americana auto, intre 14,7 si 15,2 milioane exemplare, inclusiv camioane medii si mari.

Estimarile anterioare vizau un culoar de vanzari cuprins intre 15 milioane si 15,4 milioane de exemplare.
Reprezentantii companiei au mai spus ca intentioneaza sa isi diminueze si mai mult productia de camioane si sa amane cu doua luni lansarea modelului F-150 din acest an.

Ford este prezent pe piata romaneasca, unde a preluat, in acest an, fosta uzina a Daewoo de la Craiova, la care a anuntat ca va incepe productia in 2009.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri