EIT-Forum Auto, importatorul marcii Volvo in Romania, a inregistrat in primul semestru al anului un avans al vanzarilor de 10%, la 436 de masini, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii companiei.
Cel mai vandut model al marcii suedeze in primele sase luni a fost Volvo S40, cu 140 de unitati comercializate, urmat de Volvo XC90 cu 114 unitati, Volvo C30 cu 55 de unitati si Volvo S60 cu 51 de unitati.

In primul semestru din 2008, compania a mai comercializat 28 de masini din modelul XC70, 20 de unitati S80, 19 masini Volvo V50 si 9 unitati C70. Anul acesta compania va aduce in Romania modelul XC60.

EIT-Forum Auto a comercializat anul trecut 824 de automobile, reprezentand un avans de 76,8% fata de anul 2006.

Producatorul de automobile Volvo a fost cumparat de Ford in 1998 si plasat in divizia Premier Automotive Group.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri