Producatorii auto din Statele Unite ar putea inregistra in august mari scaderi ale vanzarilor pe plan intern, in ciuda cresterii stimulentelor, arata un articol publicat de Wall Street Journal, ce citeaza un raport intocmit de J.D.Power & Associates.
Cu toate acestea, vanzarile din industrie, la nivel mondial, se vor imbunatati usor fata de luna iulie, scrie Reuters, citat de NewsIn.

Compania de cercetare estimeaza ca vanzarile se vor imbunatati in ultimele zile ale lunii, sustinute de evenimentul de vanzari organizat de General Motors Corp cu ocazia aniversarii unui secol de la deschidere, in cadrul careia va oferi "preturi pentru angajati" la majoritatea autoturismelor si reduceri pentru anumite modele de camionete.

Raportul J.D. Power estimeaza vanzari de aproximativ 1,21 nilioane vehicule in aceasta luna, si 13,4 milioane vehicule, la o rata anuala ajustata sezonier.

Rata anuala ajustata sezonier, sau SAAR, este un indicator al cererii din industria auto, monitorizat indeaproape.

Vanzarile de autoturisme din Statele Unite au atins nivelul minim al ultimilor 16 ani in iulie, dupa o scadere de 27% in cadrul General Motors, in contextul in care scumpirea combustibililor si conditiile dificile de creditare au adus industria intr-un impas.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri