Aston Martin intentioneaza sa reinvie legendara marca Lagonda pentru a lansa o gama noua de modele de lux din 2012, potrivit publicatiei britanice Autocar.
“Vrem sa relansam Lagonda din 2012, pentru a dezvolta masini cu un alt design decat cel sport. Vrem sa extindem gama Aston Martin dincolo de modelul sport”, a declarat Ulrich Bez, seful Aston Martin.

In prezent, Aston Martin se comercializeaza in 32 de tari, insa directorul executiv al companiei considera ca marca va lansa noi modele care vor ajunge pe mai mult de peste 100 de piete.

Oficialii au spus ca noile modele vor fi mai practice si a adaugat ca totusi nu se pune problema unui SUV.

Aston Martin ar putea folosi pentru Lagonda componente sau tehnologia producatorilor Rolls-Royce sau Maybach.

Lagonda a fost un sedan de lux intre anii 1978 si 1989. Au fost fabricate doar 645 de exemplare, extrem de scumpe, concurente cu Rolls-Royce Silver Spur.

Aston Martin Lagonda a fost una din primele masini din lume care a folosit un computer de bord.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri