Subaru Motors Trading, importator oficial in Romania pentru marca Subaru, a lansat in Romania SUV-ul Forester propulsat de motorul Boxer Diesel la preturi incepand de la 23.590 euro fara TVA.
Subaru Forester Boxer Turbo Diesel vine cu o cutie manuala cu 6 trepte. Noul model este disponibil in trei variante de echipare BR (23.590 euro fara TVA), VQ (25.790 euro fara TVA) sau 2N (27.580 euro fara TVA).

Potrivit companiei, emisiile de CO2 ale Subaru Forester Boxer Turbo Diesel sunt de 167 g/km, iar consumul este de 6,3 litri/100km. Motorul diesel este de 2,0 litri si 147 CP.

Cea de-a treia generatie Forester este disponibila si cu motorul Boxer pe benzina de 2,0 litri si 150 CP.

"Pe piata europeana, vanzarile la categoria de SUV-uri compacte cresc de la an la an, iar in cadrul acestui segment vanzarile de modele cu motorizari diesel depasesc pe cele cu motorizari pe benzina", considera reprezentantii Subaru.

Subaru a lansat in luna iunie 2008 pe piata romaneasca motorul Boxer Diesel cu o capacitate cilindrica de 2.0 litri si 150 CP.

Motorul Boxer Diesel este prezent si pe modele Legacy si Outback.

Compania intentioneaza sa aiba circa 20 de showroomuri pana la sfarsitul anului 2009.

Subaru Motors Trading estimeaza pentru anul acesta afaceri in crestere cu 60% la 16 milioane de euro si comercializarea a 700 de unitati, cu 69% mai mult decat in 2007.

In Romania, Subaru Motors Tradings a dezvoltat o retea de dealeri cu 12 showroomuri in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara.

Subaru Motors este parte a grupului ce activeaza in zona balcanica, incluzand Grecia, Bulgaria, Macedonia si Moldova.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri