VW Tiguan a obtinut titlul de "SUV-ul Anului 2009" in Romania acordat de Uniunea Ziaristilor si Editorilor Auto din Romania (UZEAR).
Juriul UZEAR a acordat si titlul de "Designul Anului 2009" modelului Jaguar XF, precum si titlul de "Masina Anului 2009" autoturismului Dacia Sandero.

Procesul de votare prevede ca fiecare membru al juriului are la dispozitie 25 de puncte pe care trebuie sa le imparta intre 5 masini.

La votul UZEAR au participat 35 de jurnalisti, 21 din tara si 14 din Bucuresti specializati in domeniul auto de la publicatii locale si nationale, din presa scrisa, online, radio si TV.

Cele zece masini finaliste la cele trei sectiuni au fost pentru "Masina Anului 2009" in Romania, Audi A4, Dacia Sandero, Honda Accord, Hyundai i10, Mazda 6, Mitsubishi Lancer, Opel Agila, Suzuki Splash, Renault Symbol, Subaru Forester, VW Tiguan; pentru "Designul Anului 2009" in Romania, Audi A4, BMW X6, Citroen C5, Jaguar XF, Honda Accord, Mitsubishi Lancer, Mazda 6, Skoda Superb, Volvo XC60, VW Scirocco si pentru titlul de "SUV-ul Anului 2009" in Romania, Subaru Forester si VW Tiguan.

"Masina Anului 2008 in Romania" a fost desemnata Kia cee'd, iar "Masina Anului 2007 in Romania" a fost aleasa Opel Corsa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri