Furnizorul de componente pentru industria de automobile Dräxlmaier va inchide temporar cele 5 fabrici din Romania, pentru circa 3 saptamani.
„Competitia tot mai acerba din bransa impune o permanenta optimizare a structurilor. Pentru a mentine pe termen lung locurile de munca din Romania, in ultimii ani au fost facute investitii importante. Evenimentele economice mondiale din ultimele saptamani si luni fac necesare noi eforturi pentru asigurarea viitorului”, au precizat reprezentantii Dräxlmaier.

Pentru a compensa incarcarea foarte redusa a capacitatilor de productie, in filialele din Romania au fost stabilite concedii prelungite.

Fabrica de componente auto de la Codlea va fi inchisa in perioda 15 decembrie 2008 - 4 ianuarie 2009, iar cea de la Hunedoara va fi oprita intre 6 decembrie si 12 ianuarie 2009.

La uzina din Pitesti va fi oprita activitatea de productie intre 20 decembrie si 7 ianuarie 2009.

Activitatea la fabrica din Satu Mare va inceta in perioada 20 decembrie - 11 ianuarie 2009, iar la Timisoara va fi inchisa productia intre 9 decembrie si 8 ianuarie 2009.

Dräxlmaier are ca parteneri constructorii auto BMW, Mercedes-Benz, Maybach, VW/Audi, Bugatti, Jaguar si Porsche.

Compania produce pentru marii producatori de masini interioare, fete de usi, console centrale, sisteme de navigatie, cabluri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri