Sixt New Kopel Group, compania ce ofera servicii de leasing operational si rent-a-car, a deschis recent o noua sucursala in zona Vitan si vizeaza pentru anul viitor noi investitii in sucursale in cartierul Militari dar si in cel putin doua orase din afara Bucurestiului, a anuntat compania.
"Ne dezvoltam si vom continua sa o facem conform planului de business pe 2009. Acesta implica o dezvoltare continua a retelei, o crestere a eficientei precum si obtinerea unor conditii mai bune din partea furnizorilor. Pentru anul viitor, intentionam sa mai deschidem sucursale in Militari si in cel putin doua orase din afara Bucurestiului", a declarat directorul executiv al Sixt New Kopel Group, Dudy Perry.

Potrivit acestuia, in ultimii ani, am asistat la o infuzie de masini second hand importate din Europa de Vest, lucru care a dus la o prabusire a preturilor pe piata. In acelasi timp, reprezentantul companiei mai spune ca propunerea recenta de anulare a taxei de poluare pentru masinile noi, ar trebui sa reduca atractivitatea importului de masini uzate din vest si la echilibrarea pietei de masini second hand locale.

Din 2005, Sixt Romania a avut una din cele mai rapide cresteri din intreg grupul de companii prezente in 80 de tari. Compania a primit distinctia “The expansion prize” in cadrul celei de-a 11-a editii a Conventiei Generale Anuale care a avut loc in noiembrie anul acesta la Monte Carlo, Monaco. "Premiul a fost obtinut pentru dezvoltarea francizei Sixt in Romania si reprezinta dovada aprecierii unei companii care a contribuit la dezvoltarea pietei romanesti de leasing operational si de rent a car prin inovatie si viziune", au adaugat reprezentantii companiei.

Sixt New Kopel, companie prezenta pe piata din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent-a-car, a intrat pe piata locala in 2005. In 2006, compania a devenit detinatoarea in exclusivitate a licentei Sixt pentru Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car la nivel international.

Cu o retea in continua expansiune, Sixt New Kopel are in prezent birouri deschise in Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu si Brasov. Concentrata pe dezvoltarea afacerilor din Romania – derulate pe pietele de leasing operational si de rent-a-car, compania a crescut nivelul investitiilor, astfel ca, pana la finalul lui 2008, intentioneaza sa-si dubleze bugetul de investitii, fata de perioada similara a anului trecut.

Divizia de leasing operational a companiei a incheiat anul 2007 cu contracte cu o valoare totala care depaseste 40 milioane euro. Potrivit evolutiei pietei romanesti de leasing operational, Sixt New Kopel estimeaza ca pana la finalul lui 2008 isi va dubla cifra de afaceri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri