Producatorul auto italian Fiat negociaza cu reprezentantii companiei americane Chrysler pentru formarea unui parteneriat strategic, care ar putea favoriza preluarea unei participatii la Chrysler de catre Fiat, scrie luni revista auto Automotive News Europe.
"Fiat este in negocieri cu Chrysler pentru alcatuirea unui parteneriat strategic, care ar putea include preluarea unei participatii de catre Fiat la producatorul auto american aflat in dificultate", potrivit paginii de internet a revistei.

"Acest pact ar putea sprijini Chrysler in accelerarea si consolidarea planului de relansare", mai scrie Automotive News Europe, conform AFP, citat de NewsIn.

Chestionati de AFP, reprezentantii Fiat au refuzat sa faca declaratii deocamdata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri