Constructorul francez de automobile Citroen a dezvaluit la Paris, cu ocazia aniversarii a 90 de ani, noua sigla si conceptul DS Inside pe care il va prezenta la Salonul Auto de la Geneva.
Primul Citroen DS va ajunge pe piata in 2010. Strategia Citroen este sa lanseze un nou produs la fiecare sase luni in urmatorii trei ani.

Conceptul DS Inside va da nastere unei noi linii de modele, care se doreste a fi premium. DS3, modelul cel mai mic, va rivaliza cu Mini.

Galerie foto Citroen DS Inside


Cel de-al doilea model in gama, DS4 – clasa medie, va fi prezentat in primul semestru din 2011. Un al treilea model va fi DS5, berlina de clasa medie superioara, care va aunge in showroom-uri la sfarsitul anului 2011.

Linia DS va fi comercializata la un pret mai mare, comparativ cu gamele existente.

Modelul DS a fost desenat de Flaminio Bertonia si lansat la Salonul Auto de la Paris in 1955. Sedanul a fost comercializat timp de 20 de ani, intre 1955 si 1975.

Citroen a vandut anul trecut un total de 1,339 milioane vehicule (vehicule de persoane si vehicule utilitare) in scadere cu 7,5% fata de 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri