Porsche Romania, importatorul marcilor Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche, Seat, Skoda si Volkswagen, va lansa pe piata romaneasca in a doua jumatate a anului varianta break Seat Exeo ST.
Gama de propulsoare si dotari va fi identica celei disponibile pentru berlina.

Noul Exeo va fi disponibil initial cu trei motoare pe benzina (1,6 litri 102 CP, 1,8 litri 150 CP, 2,0 litri 200 CP), precum si cu doua propulsoare diesel cu injectie directa, echipate in serie cu filtru de particule diesel (2,0 litri 143 CP si 170CP).

Galerie foto: Seat Exeo

Toate motoarele modelului Exeo, disponibil in versiunile de echipare „Reference“, „Style“ si „Sport“, respecta normele de poluare Euro 5.

Noul model Seat se bazeaza pe generatia anterioara Audi A4.

Caroseria break si noul hayon contribuie la cresterea capacitatii de incarcare. Noul model se remarca prin capacitatea suplimentara de depozitare in comparatie cu versiunea berlina, permitand incarcarea pana la nivelul plafonului. De asemenea, Exeo ST beneficiaza de o plasa superioara de incarcare care imbunatateste siguranta, prevenind caderea obiectelor in compartimentul pentru pasageri.

Singurele diferente in comparatie cu versiunea berlina sunt reprezentate de lungimea caroseriei, care masoara 4.666 metri, si volumul portbagajului de 442 de litri. Acest model va fi produs integral la fabrica din Martorell, in apropiere de Barcelona.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri