Cuvintele cheie "taxa auto" au ocupat in februarie locul trei in clasamentul cautarilor Google cu cea mai rapida crestere pe segmentul auto, romanii dorind informatii legate de taxele impuse pentru masinile de import din Uniunea Europeana, potrivit unui articol publicat pe site-ul Euobserver.
"Dacia Coupe", noul concept coupe prezentat de Dacia, a ocupat pozitia a cincea in acelasi clasament. Desi scaderea dramatica a vanzarilor a determinat companiile auto sa apeleze la ajutoare guvernamentale, cetatenii europeni continua sa caute informatii legate de lansarile noilor modele, de taxele auto si de raliuri, anunta NewsIn.

Cea mai rapida crestere a fost inregistrata in februarie de cautarile "Gail Trimble", imaginea noii masini "inteligente" lansate de Hyundai.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri