Sixt New Kopel, companie care ofera pe plan local servicii de leasing operational si rent-a-car, a inregistrat in perioada ianuarie - mai 2009 o crestere de 360% pentru inchirieri de masini.
“Din ce in ce mai multi romani isi schimba obiceiurile. Ei prefera acum sa inchirieze o masina exact in locul unde isi vor petrece vacanta decat sa conduca masina personala pana la destinatia de vacanta. In Romania, Sixt New Kopel pune la dispozitia clientilor sai, spre inchiriere, toate tipurile de masini. Acest lucru se reflecta in numarul mare de rezervari facute pana la momentul de fata”, a declarat Dudy Perry, general manager Sixt New Kopel Romania.

La nivel international, oferta include masini de lux, sport, ce sunt puse la dispozitie potentialilor clienti in majoritatea tarilor din reteaua Sixt.

Flota Sixt include si masini mici de tipul Peugeot 207 CC sau Smart For2 Cabrio, precum si masini de talie medie, VW EOS, VW Beetle, noul Peugeot 308 CC si BMW seria 1, care pot varia de la o tara la alta.

Printre masinile din clasa mare sunt BMW 325i si BMW 325d, ambele cu motor de 6 cilindrii. Pe langa acestea, mai sunt puse la dispozitie alte tipuri de masini precum Audi A5, Mercedes-Benz CLK si Volvo C70. Printre masinile sport si decapotabile sunt incluse Mercedes-Benz SLK Roadster si Audi TT Roadster.

In Germania, este oferit spre inchiriere noul BMW Z4 cu motoare de tip 23i si 35i. Clasa de lux include masini precum BMW seria 6 si Mercedes-Benz SL.

Sixt este un furnizor de servicii mobile auto oferite in peste 90 de tari. Peste 175.000 de masini inchiriate pot fi gasite in cele 3.500 puncte de lucru Sixt.

Sixt New Kopel a intrat pe piata locala in 2005, fiind prima companie care a adus leasingul operational in Romania. In 2006, primeste licenta Sixt pentru Romania si devine unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car. In 2008, Sixt New Kopel a lansat divizia de second hand.

In Romania, Sixt New Kopel este prezent in Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu si Brasov.

Divizia de leasing operational a Sixt New Kopel a incheiat anul 2008 cu contracte totale in valoare totala de peste 80 de milioane de euro. Potrivit evolutiei pietei romanesti de leasing operational, Sixt New Kopel estimeaza ca, in 2009, va avea cel putin o evolutie similara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri