Programul de innoire a parcului auto in America are un bonus de casare de 4.500 de dolari si este disponibil pentru un milion de masini, potrivit MotorTrend Magazine.
Bugetul americanilor pentru Rabla este de patru miliarde dolari. Criteriul pentru casare este consumul, bonusul creste cu cat masina noua va avea un consum mai mic decat masina casata.

Sustinut de constructorii auto si de dealeri, programul ofera o prima de 3.500 de dolari celor care renunta la o masina veche care consuma peste 13 litri la 100 km si vor sa cumpere un model nou care consuma sub 10 litri la 100 km.

Prima de casare poate ajunge la 4.500 euro pentru o persoana care achizitioneaza o masina cu un consum sub 8 litri de carburant la 100 de kilometri.

Proiectul a trecut de Camera Reprezentantilor cu 298 de voturi pentru si 119 impotriva.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri