Dacia mareste gama de echipari pentru modelul Logan MCV cu versiunea Prestige, insa in acelasi timp creste si pretul, pana la 12.900 euro pentru modelul cu 7 locuri diesel de 85 CP Prestige.
Pana in prezent, cel mai scump MCV a fost Laureate 7 locuri 1.5 dCi 85 CP la un pret de 12.550 euro.

Preturile variaza in functie de variantele de motorizare si echipare, MCV Prestige 1.5 dCi 85 CP, varianta cu 5 locuri, poate fi achizitionat la un pret de 12.400 euro, iar cea cu 7 locuri, la un pret de 12.900 euro.

MCV Prestige 1.6 16V 105 CP, varianta cu 5 locuri, poate fi comandat la pretul de 11.250 euro, iar varianta cu 7 locuri, la un pret de 11.750 euro.

Logan MCV Prestige are disponibile in serie, jante de aluminiu, geamuri electrice spate, radio CD cu MP3 player, volan imbracat in piele, tapiterie „Sable” si plansa de bord, in doua nuante, negru si bej.

Optional, pot fi comandate, airbag-uri laterale, spatiu depozitare plafon, plasa bagaje si tableta portbagaj pentru varianta cu 7 locuri.

In perioada 25 – 28 iunie, reteaua Dacia organizeaza “Porti deschise” pentru Sandero Stepway, pentru noul motor 1.2 16V 75 CP existent pe modelele Logan berlina si Sandero, precum si pentru Logan MCV Prestige. Vizitatorii pot participa la o tombola prin care se pot castiga 5 vehicule Sandero.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri