Producatorul american de motociclete Harley-Davidson a vandut in Romania in primul semestru 13 unitati Harley-Davidson si 3 Buell, obtinand 20% din piata moto cu motorizari de peste 651 cc.
“Pe primele 6 luni am vandut 13 unitati Harley-Davidson si 3 Buell. Pe o piata care cunoaste un regres de 75% in acest an comparativ cu primele 6 luni din 2008 in segmentul motorizarilor de peste 651 cc, este un rezultat bun”, a declarat, pentru Wall-Street, Bogdan Bucurescu, directorul general Harley-Davidson & Buell Bucuresti.

Harley-Davidson ocupa locul doi in Romania in clasamentul marcilor vandute cu motorizari de peste 651 cc.

“Este chiar mai mult decat atat, obtinand aproape 20% din aceasta piata, fata de 14% anul trecut si avansand pe locul 2 in clasamentul marcilor vandute cu motorizari de peste 651 cc”, a precizat Bucurescu.

Anul acesta Harley-Davidson a infiintat un serviciu buy-back. “Serviciul buy-back este in acest moment disponibil in showroom-ul Harley-Davidson si se bucura de o audienta deosebita”, a spus Bucurescu.

Potrivit reprezentantului Harley-Davidson, “nu au aparut din cauza crizei economice modificari in preferintele clientilor spre modele mai ieftine”.

In primavara acestui an compania a lansat sub conceptul de design ‘Dark Custom’ modelul Iron 883, din gama Sportster, care are pretul de 8.270 euro cu TVA.

In Romania, Harley-Davidson & Buell Bucuresti este unicul dealer autorizat sa comercializeze produsele celor doua marci americane.

Harley-Davidson, Inc. este compania-mama pentru grupul de companii care isi desfasoara activitatea sub titulaturile de Harley-Davidson Motor Company, Buell Motorcycle Company, MV Agusta si Harley-Davidson Financial Services. Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, alaturi de o linie completa de piese, accesorii si MotorClothes. Buell Motorcycles USA a fost fondata de catre Erik Buell in 1983 si produce motociclete sport de performanta.

Producatorul american de motociclete Harley-Davidson Inc estimeaza anul acesta comercializarea a 212.000-228.000 unitati, in scadere cu 25%-30% comparativ cu anul 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri