Toyota Romania, importatorul marcii pe plan local, a adus noua generatie a hibrid-ului Prius, disponibil la un pret intre 25.300 euro cu TVA si 30.050 euro cu TVA.
Noul model are trei versiuni de echipare Luna, Sol si Sol Plus.

Motorizarea Prius este 1,8 litri benzina 99 CP impreuna cu un motor electric de 82 CP, in total fiind disponibili 134 CP. Transmisia noul Prius este automata cu variatie continua E-CVT.

Consumul extraurban este de 3,7 litri la 100 km, iar urban este de 3,9 litri la 100 km. Emisiile CO2 sunt de 90 grame pe km.

Noul Prius atinge 100 km/h in 10,4 secunde. Viteza maxima este de 180 km/h.

Echiparea de baza Luna vine cu aer conditionat automat, computer de bord, directie asistata electric – EPS, ABS & EBD & BA, sistem de control al stabilitatii Plus – VSC+, sistem electronic de control al tractiunii – TRC, sistem de asistenta la pornirea in rampa – HAC, cruise control.

Mai multe informatii sunt disponibile aici
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri