Goodyear Dunlop Tires Romania, impreuna cu partenerul sau Dumivest, a inaugurat la Timisoara un nou magazin-service Premio din lantul de franciza european, in urma unei investitii de 500.000 euro.
Premio Dumivest ofera anvelope si accesorii, serviciile auto acoperind atat serviciile de montare si demontare anvelope cat si servicii de geometrie si directie.

Magazinul-service Premio inaugurat in Timisoara are o suprafata de 380 m2 , cu un showroom supraetajat si 4 rampe de lucru, in care sunt asigurate servicii de vanzare si service roti la standarde de inalta calitate si cu maxim de eficienta.

In Romania sunt deja functionale cinci magazine-service Premio la Deva, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea si Timisoara. Goodyear Dunlop Tires Romania a inaugurat de curand si trei magazine-service Premio in Bulgaria, la Stara Zagora, Montana si Yambol, inscriind astfel 8 noi magazine-service in lantul Premio european.

Alte trei magazine-service cu conceptul european Premio vor urma sa fie deschise pana la sfarsitul acestui an in Romania si alte doua in Bulgaria.

Seat a fost partener la evenimentul de lansare, participand la prima sesiune de teste Premio privind importanta presiunii in anvelope atat pentru siguranta in trafic cat si pentru consumul de combustibil.

Testele au relevat ca, pentru o franare de la 100 km/h la 0 km/h, o presiune mai mica cu 0,8 bar decat cea recomandata de producator mareste spatiul de franare cu 3,5 metri, in timp ce pentru o franare de la 60 km/h la 0 km/h aceeasi presiune necesita un spatiu de franare cu aproximativ 1,5 m mai mare.

Programul de franciza Premio a fost implementat prima data de organizatia German Goodyear-Franchise (GDHS), in 1996, si este un concept al companiei Goodyear, furnizat dealerilor in sistem franciza.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri