Premium Auto, importatorul marcilor Land Rover si Jaguar in Romania, a adus anul acesta trei modele noi Land Rover, SUV-urile Discovery 4, Range Rover si Range Rover Sport.
“In acest moment toti dealerii nostri au Discovery 4 in showroom. Anul acesta Land Rover a schimbat aproape toata gama, au suferit un face-lift Range Rover, Range Rover Sport si Discovery”, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii Premium Auto.

Cele 3 modele cu face-lift beneficiaza, pe langa motorizarea deja cunoscuta TDV8 de 3.6l 272 CP, de motorizarile noi de 3.0 l diesel 245CP si respectiv cea de 5.0 l 510CP Supercharged.

Discovery 4 este disponibil cu doua motorizari diesel 2,7 litri 190CP si 3 litri 245 CP. Discovery 4 cu echiparea de varf si motorizarea diesel 3.0 TDV6 HSE 245 CP are un pret de 58.800 euro cu TVA.

Range Rover facelift are doua motorizari, una pe benzina de 5 litri 510 CP si una diesel de 3,6 litri 272 CP. Modelul de top Range Rover 5.0 SC Autobiography cu motorizarea de 510 CP are un pret de 126.735 euro cu TVA.

Noul Range Rover Sport este disponibil cu trei motorizari, una pe benzina de 5 litri 510 CP si doua diesel 3 litri 245 CP si 3,6 litri 272 CP. Cel mai scump model costa 83.000 euro cu TVA pentru motorul de 510 CP.

Premium Auto comercializeaza in Romania si SUV-urile Freelander 2 si Defender.

“Freelander 2 a primit noua tehnologie cu butonul Start/Stop menita sa reduca consumul de carburant in traficul aglomerat de zi cu zi”, au mai spus oficialii importatorului Land Rover.

Incepand din ianuarie 2004, marca Land Rover este oficial reprezentata in Romania de Premium Auto, distribuitorul general Land Rover, parte din cel mai puternic grup auto din Romania - TiriacAuto.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri