Pirelli Tyres Romania, filiala locala a producatorului italian de anvelope premium Pirelli, are un nou director executiv, Giuseppe Cangelosi, care lucreaza la compania din Romania incepand din aprilie 2008 pe functia de director financiar.
“Grupul Pirelli Tyre anunta ca, incepand de astazi, Enrico Malerba, CEO Pirelli Tyres Romania, paraseste voluntar actuala pozitie pentru a se dedica unor noi proiecte. In locul sau este numit Giuseppe Cangelosi, care lucreaza in Pirelli Tyres Romania din aprilie 2008, in functia de CFO”, au declarat reprezentantii companiei.

Enrico Malerba a lucrat in Grupul Pirelli timp de 24 ani, coordonand activitatea Pirelli Tyres Romania din 2005, urmarind primele etape ale dezvoltarii Grupului in Romania, la Slatina, acolo unde societatea are in prezent 2 fabrici cu peste 2.000 de salariati.

In ultimii cinci ani, Grupul Pirelli a investit in Romania circa 250 de milioane de euro pentru a crea un pol industrial, care include o fabrica de anvelope, ce urmeaza sa atinga, la finele anului 2009, o capacitate de productie anuala de aproximativ cinci milioane de anvelope si o fabrica pentru producerea de cord metalic (material folosit la imbunatatirea anvelopelor radiale) in zona Slatinei.

Compania exporta circa 95% din productia de anvelope realizata la Slatina.

Noile investitii prevazute pana in 2011, in valoare de aproximativ 250 de milioane de euro, au drept scop cresterea capacitatii de productie in cadrul fabricilor, imbunatatind considerabil competitivitatea Grupului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri