AutoItalia Group, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Infiniti, Maserati si Segway in Romania, inaugureaza saptamana viitoare Centrul Infiniti Bucuresti din City Gate Tower - Piata Presei Libere.
Marca japoneza este prezenta in Romania prin AutoItalia Group, care a devenit anul trecut importatorul Infiniti.

Infiniti va avea incepand din vara in gama de motorizari un V6 diesel de 3,0 litri 238 CP, primul motor diesel din istoria de 20 de ani a marcii.

Cu peste cinci linii de modele existente in prezent, G37 Sedan, coupé si cabrio, EX si FX, Infiniti a comercializat peste 2.000 de vehicule, pe 15 piete.

Un al saselea model, linia Infiniti M, va fi lansat in cursul anului 2010. Si acesta va fi disponibil atat in versiunea pe benzina, cat si in noua versiune 3,0 diesel.

Infiniti va aduce anul acesta noi schimbari la interior modelelor sport cu doua usi G Coupe, Cabrio si va introduce o noua echipare numita Premium.

Infiniti provine din Japonia, avand disponibile modele performante sedan, coupe, SUV si crossover.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri