Opel va angaja pana la 250 de ingineri pentru Centrul sau International de Dezvoltare Tehnologica din Rüsselsheim pentru a contribui la volumul de munca suplimentar necesar ofensivei de produse ale marcii.
Compania a anuntat anterior ca va investi 11 miliarde de euro pentru a revigora 80% din modele pana in anul 2014.

Intre proiecte sunt incluse introducerea de noi concepte de automobile, precum autovehiculul electric Ampera care va intra pe piata anul viitor.

In plus, modelele Opel Insignia si Astra sunt foarte solicitate. Fabrica din Rüsselsheim, unde mai mult de 200.000 de unitati Insignia au fost deja produse, planifica cinci schimburi suplimentare in lunile mai si iunie.

Opel/Vauxhall a primit deja 120.000 de comenzi pentru noul Astra cu cinci usi, disponibil la dealeri din decembrie 2009 si introdus treptat in toata Europa. Pentru a face fata cererilor ridicate din partea clientilor, fabrica din Gliwice, Polonia, va adauga 17 schimburi suplimentare in luna iunie.

In perioada urmatoare, Opel va lansa noua generatia e monovolumului Meriva si varianta Caravan a Astra, spre finalul anului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri