Jaguar va introduce in 2020 o motorizare diesel pentru modelul XF care va avea emisii de sub 100 grame CO2 pe kilometru, potrivit autocar.co.uk.
Motorul diesel care va echipa XF in 2020 va avea o cilindree de 1,8 litri si va furniza 240 de cai putere. Transmisia va avea 9 trepte si va fi automata.

In 2020, peste 70% din vanzarile Jaguar XF ar putea fi pentru masinile care au emisii sub 100 grame CO2 pe kilometru. Variantele vechi de motorizari si cele hibrid vor avea un procent de 10% fiecare.

Motorizarile pe benzina pentru XF vor fi intre 1,5 litri si 1,8 litri. Puterea ar putea fi de 170 de cai pe litru.

Jaguar va inlocui motorul de 2,7 litri V6 diesel cu un 2,2 litri diesel cu sistemul stop-start si o cutie automata cu 8 trepte, care va avea emisii de 150 grame CO2 pe km.

In 2016, compania va introduce un motor de 2 litri, care va avea emisii de sub 130 de grame CO2 pe kilometru.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri