Premierul Emil Boc anuntase la jumatatea lunii martie ca Guvernul a decis suplimentarea cu 50.000 a numarului de vouchere pentru Programul "Rabla".

Numai in cursul zilei de miercuri, AFM a distribuit catre firmele colectoare de autovehicule scoase din uz peste 2.000 de tichete, conform NewsIn.

Judetele programate miercuri sa ridice tichetele valorice au fost Botosani, Suceava, Iasi si Neamt, se mentioneaza in comunicat.
Agentia mentioneaza ca programarea judetelor este facuta pentru opt zile, ultima zi de ridicare a tichetelor fiind 16 aprilie 2010.

Astfel, joi vor ridica voucherele reprezentantii din judetele Bacau, Braila, Bucuresti si Buzau, iar vineri urmeaza judetele Arges, Arad, Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov si Calarasi.

Saptamana urmatoare se vor acorda tichete pentru Caras-Severin, Cluj si Constanta, iar marti (13 aprilie) urmeaza judetele Covasna, Dambovita, Dolj, Galati si Giurgiu, potrivit AFM.

Miercuri, 14 aprilie, vor prelua tichetele colectorii din judetele Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Maramures si Mehedinti, pe 15 aprilie cei din Mures, Olt, Prahova, Salaj si Satu Mare. De asemenea, in 16 aprilie vor primi tichetele cei din judetele Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea.

Colectorii care nu se prezinta pentru a ridica tichetele valorice conform acestei programari vor putea fi reprogramati incepand cu data de 19 aprilie. Numarul tichetelor s-a repartizat pe judete in functie de numarul populatiei. La sediul AFM sunt prezenti, pentru a ridica tichetele valorice, in medie, 25 colectori pe zi, se mai arata in comunicat.

Rabla, suplimentata cu 50.000 de vouchere

Rabla, suplimentata cu 50.000 de vouchere