Peugeot-Citroen va investi 175 de milioane de euro pentru productia unui motor turbo pe benzina cu 3 cilindri, potrivit 4wheelsnews.com.
In urmatorii doi ani, grupul PSA va fabrica noile motoare in nordul Frantei, in Douvrin.

Noul motor de 1,2 litri supraalimentat va fi produs din 2012 in 320.000 de unitati anual.

Tot in 2012, PSA va incepe productia a 640.000 de motoare in 3 cilindri aspirate la fabrica din Tremery, estul Frantei. Toate motorizarile vor fi de 1,0 litri si 1,2 litri.

Uzina din Douvrin a produs anul trecut 1,3 milioane de motoare, din care 942.000 de unitati pentru PSA.

Noile motoare ar putea sa fie folosite pentru Peugeot 107 si Citroen C1, C2, C3, C4 si Peugeot 308.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri