Directorul general al Citroen Romania, Didier Gerard, se asteapta la vanzari bune pentru noul Citroen DS3 pe plan local, model care s-a vandut in 6.000 de unitati in luna martie pe piata franceza.
“Avem mari asteptari pentru noul model DS3 in Romania, in Franta am vandut in martie 6.000 de masini DS3. Nu vom avea cerere la fel de mare si in Romania, insa vanzarile vor fi bune”, a declarat Gerard, la evenimentul de lansare al noului Citroen DS3.

Citroen DS3 este disponibil incepand din aprilie si in showroom-urile marcii din Romania, la un pret incepand de la 14.790 euro cu TVA, pentru DS3 Chic 1,4 VTi 95 CP.


Potrivit sefului Citroen Romania, exista deja cereri pentru DS3. “Pretul DS3 este sub al competitorilor. Avem deja comenzi pentru acest model, insa inca nu am inceput comercializarea lui”, a spus Gerard.

Principalii competitori pentru Citroen DS3 sunt Mini, Alfa MiTo, Fiat 500.

Seful Citroen Romania a mai spus ca “urmatorul model DS va fi lansat spre finalul anului sau la inceputul lui 2011”.

Citroen inregistreaza o cota de piata in crestere in Romania, potrivit lui Gerard, care considera ca vanzarile prin Remat merg mai bine ca de obicei si ca in final programul de innoire a parcului auto va stimula piata.

Citroen Romania, importatorul general al marcii franceze, a lansat in martie noul C3 pe piata din Romania, la un pret de la 10.890 euro cu TVA. Versiunea de top Citroen C3 are un pret de pornire de 17.090 euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri