Garda Nationala de Mediu a primit pentru 45 de zile autoturismul hibrid Honda Insight, oferit de Honda Trading Romania, importatorul marcii japoneze pe plan local.
Cele doua societati deruleaza proiecte pentru sustinerea activitatilor de protectie a mediului.

Una dintre directiile pe care Honda le propune conducatorilor auto pentru a reduce impactul asupra mediului este modul eficient de a conduce.

Dupa prima competitie de sofat ecologic lansata in Romania in 2009, Honda Trading Romania lanseaza a doua editie a concursului de sofat ecologic Honda GreenChallenge.

Hirotomo Kani, presedinte Honda Trading Romania, a spus „parteneriatul nostru cu Garda Nationala de Mediu este un pas natural. Programele de genul Honda GreenChallenge, aflate deja la a II-a editie, si ECO’n’OM sunt extrem de importante pentru incurajarea unui comportament pe care cu totii ar trebui sa-l adoptam.”

Insight are un motor de 1,3 litri benzina 88 CP si un motor electric de 14 CP. Motorul electric are rolul de a reduce consumul Insight si de a adauga putere. Cu cele doua motorizari masina dispune de 98 CP.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea in septembrie 2006 in calitate de distribuitor autorizat al automobilelor Honda in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri