Opel inregistreaza comenzi in crestere pentru noul Astra in Romania si in Europa, fiind posibila depasirea volumului planificat.
Comenzile europene pentru noul Astra 5-usi au depasit nivelul de 150.000 la numai cinci luni de la lansarea de piata a noului Opel.

In Romania comenzile din aprilie pentru noul Astra au crescut cu 65% comparativ cu luna anterioara. Pe piata romaneasca ponderea noului model in vanzarile Opel in anul 2010 este de 30%.

Volumul de vanzari al noului Opel Astra planificat pentru Europa este de 180.000 de unitati in primul an complet de vanzari.

Inmatricularile pe piata europeana pentru Astra 5-usi au crescut cu peste 54% in perioada ianuarie - aprilie 2010, comparativ cu modelul anterior cu un an in urma.

Datorita cererii mari fabrica Opel din Gliwice functioneaza in acest moment cu schimburi suplimentare. Astra 5-usi reprezinta in jur de 50% din volumul total de vanzari Astra in Europa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri