M Car Trading, distribuitorul general Mitsubishi Motors pentru Romania si parte a Tiriac Holdings, introduce din luna iunie noul crossover compact ASX in Programul Rabla 2010.
ASX va fi disponibil pentru comenzi incepand de la de 13.290 euro (TVA inclus si trei cupoane de casare) pentru varianta Inform 2WD, echipata cu un propulsor pe benzina 1,6 litri si 115 CP. Motorizarea respecta normele de emisii Euro 5.

Modelul marcheaza debutul noii familii de motorizari diesel DOHC 16v cu 4 cilindri si injectie directa Common-Rail pentru versiunea de 1,8 litri echipata cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte.

Prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National, versiunea diesel se poate comanda la un pret de 16.447 euro (TVA inclus) pentru echiparea Inform, tractiune fata.

Pentru modelele cu tractiune integrala echiparea Intense pretul este de 21.707 cu TVA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri