Peste 150 de masini noi ale producatorului roman de automobile Dacia au fost distruse intr-un accident feroviar in Austria, potrivit tagesschau.sf.tv
Trenul care exporta masini Dacia plecase din vama Curtici catre orasul Valenton din Franta, insa in apropiere de Braz Austria a ramas fara frane si a intrat cu 120 km/h intr-o curba in care ar fi trebuit sa aiba 60 km/h.

Zece din cele 16 vagoane ale trenului s-au rasturnat de pe sine. Fiecare vagon transporta intre 15 si 20 de autoturisme Dacia.



Modele Dacia distruse in accident sunt Sandero, Logan, Duster, Logan Van, Logan MCV.

Calea ferata va ramane blocata pana saptamana viitoare, trenurile care trebuiau sa ajunga de la Viena la Zurich au fost redirectionate prin Innsbruck, Kufstein, Munchen si Lindau.

Sursa foto: diepresse.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri