New Kopel Group, prin intermediul noii sale divizii, China Car Import SRL, a importat din China primele 24 de masini Chery: M11 Sedan, M11 Hatchback si SUV-ul Chery, Tiggo.
Conform planului initial, aceste masini vor fi folosite cateva luni de Sixt, divizia de Rent a Car a Grupului.

„Pe parcursul acestei perioade va fi testata durabilitatea si adaptarea acestor masini cu soselele romanesti. De asemenea, Grupul va folosi aceasta perioada pentru a-si construi expertiza after sales. Astfel, atunci cand vom lansa masinile pe piata vom putea oferi publicului roman servicii la nivelul inalt pe care il merita”, a spus Dudy Perry, CEO New Kopel Group.

Chery, cel mai mare producator independent din China, a vandut peste 1.000.000 de masini in intreaga lume in doar 10 ani si este pe cale sa devina o prezenta foarte puternica pe piata europeana, in general, si pe piata din Romania, in special.

In vara anului 2009, Grupul New Kopel a anuntat ca este importator exclusiv al brandului Chery in Romania, cel mai mare producator de masini din China.

In 2010, Union Motors – parte a Grupului New Kopel – devine noul dealer al masinilor Suzuki in Bucuresti.

Recent, Grupul a anuntat preluarea dealership-ului Dacia si Renault a IPSO SRL din Nordul Capitalei.

Incepand din februarie 2009, segmentul de vanzari de masini trece sub umbrela brandului AAA New Kopel, ca urmare a parteneriatului incheiat cu compania ceha AAA Auto, cea mai mare companie din Europa care comercializeaza masini second hand.

In 2008, Grupul New Kopel a lansat divizia de second hand si are posibilitatea sa ofere acum clientilor sai masini din flota proprie cu 1 an garantie „din bara in bara”, un serviciu unic in Romania.

Singura companie prezenta pe piata din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent a car a luat nastere in anul 2005. Grupul detine in exclusivitate licenta SIXT Rent a Car. SIXT este unul dintre cei mai puternici furnizori internationali de servicii rent a car si controleaza 3.500 de locatii in 100 de tari din intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri