Constructorul de automobile Porsche lucreaza la trei autovehicule de cercetare care au la baza modelul Boxster cu propulsie exclusiv electrica, cu care va participa la teste practice in Stuttgart.
Aceste trei modele electrice Boxster sunt concepute astfel incat sa ofere, prin testare, informatii initiale importante cu privire la noile componente ale propulsiei electrice si la sistemele de baterii pentru propulsia exclusiv electrica.

Pentru inceputul anului 2011 este prevazut startul testului practic, care are ca obiectiv, printre altele, si relevarea informatiilor asupra infrastructurii necesare pentru electromobilitate, asupra comportamentului utilizatorilor si a cerintelor cu privire la produsele viitoare.

Performantele unei masini sport care depaseste cu mult puterea de 600 CP sunt oferite in conditiile unor emisii specifice masinilor de cea mai mica talie, adica 70 g/km CO2, la un consum de 3 litri de combustibil pentru 100 de kilometri, conform NEDC (New European Driving Cycle).

Sistemul hibrid al 911 GT3 R Hybrid a fost special dezvoltat pentru a fi integrat in masini de curse, cele doua motoare electrice de cate 60 kW de pe puntea fata, sustinand motorul de 480 CP in sase cilindri aflat in partea din spate a masinii.

Un sistem de stocare a energiei electrice, incarcat la fiecare franare prin intermediul volantei, inlocuieste acumulatorii conventionali, alimentand motoarele electrice. 911 GT3 R Hybrid si-a dovedit deja calitatile de masina de raliu, in cadrul cursei de 24 de ore de la Nürburgring.

Cayenne S Hybrid este primul Porsche din gama masinilor de serie care are capacitatea de a rula si exclusiv electric.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri