Producatorul de masini sport Porsche a fabricat autoturismul Panamera cu numarul 25.000 pe cea de-a patra linie de productie, la zece luni de la inceputul vanzarilor in uzina din Leipzig.

In landul Saxonia, in afara de Panamera, se produce si noua generatie a SUV-ului sportiv Cayenne.

Autoturismul aniversar, un Panamera rosu rubin cu un motor extrem de eficient de 3.6 litri in sase cilindri (300 CP), va fi livrat unui client din SUA.

„Suveranitatea modelelor noastre Panamera V6 convinge clientii din toata lumea. Eficienta si sportivitatea provoaca entuziasm chiar si in SUA, o tara cu inclinatie catre motoarele V8. In limuzina cu patru usi, acestea se imbina cu exclusivitatea clasei de lux si confort“, a declarat Bernhard Maier, Porsche executive vice president sales and marketing.

Cea de-a patra linie de productie este pe piata incepand cu septembrie 2009, cu Panamera S si Panamera 4S, variante de motorizare in 8 cilindri, avand 400 CP, precum si cu Panamera Turbo (500 CP).

Paleta de produse este intregita incepand cu mai 2010 de Panamera si Panamera 4, cu motorizari V6.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri