Fleet Management Services este prima companie de management al flotelor auto si leasing operational din Romania care livreaza un autoturism hibrid pentru unul din clientii sai.
Masina livrata este o Toyota Prius, ajunsa la cea de a treia generatie, cu circa 1.700.000 de unitati vandute in intreaga lume incepand din anul 1997.

In anul 2009, au fost inmatriculate la nivel mondial aproximativ 750.000 de autoturisme hibrid, piata fiind in crestere fata de anii trecuti. In Romania, unde piata auto inca nu este suficient de matura si preocuparea pentru mediul inconjurator este scazuta, numarul de autoturisme hibrid este foarte mic, in cursul anului trecut fiind inregistrate aproximativ 35 de vehicule.

Avantajele utilizarii tehnologiei hibrid sunt atat de natura ecologica cat si operationala. Energia cinetica a masinii este recuperata si stocata in baterie si nu se pierde cum se intampla in cazul masinilor obisnuite, astfel Toyota Prius permite obtinerea unei economii de carburant, de pana la 40%. Asadar, profitul operational in urma achizitionarii unui autoturism hibrid este insemnat.

Modelul Prius este 95% recuperabil si 85% reciclabil.

„Suntem convinsi ca in viitorul apropiat din ce in ce mai multe companii din Romania vor acorda o mai mare atentie protejarii mediului inconjurator si isi vor dori flote de masini cu un raport eficient din punct de vedere cost, consum carburanti, fiabilitate, design. Urmarim cu interes procesul de downsizing demarat de marii constructori auto si propunem clientilor nostri autoturisme care sa ofere aceasi placere a condusului dar cu costuri si efecte nocive mult mai mici.”, a declarat Daniel Ivan, director executiv FMS.

Cu o echipa specializata cu experienta de peste 15 ani in management de parcuri auto si peste 10.000 de vehicule administrate pana in prezent, FMS opereaza in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca.

FMS are acoperire nationala prin vasta retea de colaboratori - peste 350 de parteneri in toata tara. Fleet Management Services este parte a grupului Gemisa Investments.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri