BMW Performance se extinde cu accesorii pentru modelele Seria 1, Seria 3, X5 si X6 cu noi optiuni pentru sasiu, aerodinamica, precum si design interior si exterior.
Aceste componente de tuning sunt disponibile pentru comenzi si montare la orice service autorizat BMW. Toate accesoriile Performance sunt disponibile individual.

Kitul aerodinamic include spoiler fata cu grila radiatorului in culoare neagra integrata si elemente din carbon disponibile pentru fiecare model mentionat precum: spoiler spate, capace pentru oglinzi, difuzor spate.

Sasiu - in aceasta serie de produse sunt incluse sistemul sport de franare, suspensiile, bara stabilizatoare din carbon si doua tipuri de jante. Sistemul de franare sport BMW Performance are dimensiuni generoase, discuri de frane ventilate cu perforatii. Etrierul de frana cu 6 pistoane pentru axa fata este vopsit in galben si poarta inscriptiile „BMW Performance”.

Setarile suspensiilor sport sunt optimizate pentru stilul de condus dinamic, dar pastreaza un confort ridicat chiar si in traficul cotidian. Instalarea pachetului de suspensie Performance micsoreaza garda la sol (de exemplu 10 mm in cazul unui model BMW Seria 3 cu pachet M sport si 25 mm pentru modelul standard), asigurand o aderenta ridicata chiar si in cazul celor mai sportive manevre. Arcurile suspensiilor asigura un aspect vizual de impact datorita designului in galbenul specific BMW Performance.

Jantele duble din aceasta gama de produse, cu o greutate mai redusa si cu designul exclusiv subliniaza caracterul sportiv. Masa redusa isi aduce aportul in imbunatatirea performantelor automobilului. De exemplu, jantele Double spoke 313 225/35 R19Y pentru BMW Seria 3 asigura o reducere de aproximativ 1 kg fata de un set de jante de aliaj obisnuit de aceeasi dimensiune. In functie de model jantele sunt disponibile in 18” si 19”.

Noul sistem de admisie BMW Performance este conceput pentru motoarele cu 6 cilindri pe benzina. Bazat pe versiunea standard, filtrul si conducta de aer au fost modificate. Acestea garanteaza un flux de aer imbunatatit si o mentinere mai buna a presiunii. Sistemul asigura si un sunet deosebit de sportiv. De asemenea, are un efect pozitiv asupra eficientei motorului.

Sistemul de evacuare BMW Performance este responsabil pentru acustica impresionanta. Fara a afecta confortul pe distante lungi, sistemul ofera un sound discret dar cu o nuanta sport perceptibila. Tevile de esapament duble cromate, din otel de inalta calitate, evidentiaza aspectul high-tech al automobilului. Rezistente la coroziune, materialele sunt de asemenea extrem de durabile.

Scaunele sport Performance de tip scoica ofera un sprijin lateral excelent pentru un condus deosebit de sportiv. Acestea insa sunt proiectate pentru a oferi confortul necesar in utilizarea zilnica si au un design rafinat, folosind piele Alcantara neagra. Airbag-uri laterale sunt de asemenea integrate in scaune. Scaunele sport Performance sunt disponibile pentru sofer si pasagerul din fata pentru modelele BMW Seria 1 cu 5 usi, 3 usi si Coupe si pentru BMW Seria 3 Sedan, Seria 3 Touring si Seria 3 Coupe.

Gama BMW Performance include si un volan sport multifunctional, acoperit cu piele Alcantara. Partea superioara a volanului Performance are un display din LED-uri care indica diferite informatii tehnice precum temperatura apei si a uleiului, punctul optim de schimbare al treptei de viteza, cronometru sau acceleratii laterale. Informatiile pot fi accesate prin comenzile de pe volan.

La interior stilul sportiv mai poate fi accentuat prin benzile decorative din carbon pentru consola centrala, usile din fata si spate. Pedalele de aluminiu fac parte de asemenea din gama de produse Performance.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri