Identitatea secreta a celebrului pilot de teste al emisiunii Top Gear, The Stig, care nu si-a aratat niciodata fata, a fost dezvaluita in persoana lui Ben Collins, potrivit dailymail.co.uk
Vedeta show-ului Top Gear, ascunsa in spatele unui combinezon alb, are 35 de ani si este un cascador din Bristol. Acesta a fost timp de 7 ani The Stig.

BBC nu a reusit sa obtina un ordin de prevenire a publicarii autobiografiei lui Stig.

Pe 16 septembrie va fi publicata o carte cu numele "The Man in the White Suit".

Ben Collins a castigat dreptul de a-si publica autobiografia, insa va pierde locul in lumina reflectoarelor emisiunii Top Gear.




Ben Collins l-a inlocuit pe vechiul Stig, Perry McCarthy, fost pilot de Formula 1, care si-a publicat autobiografia fara acordul BBC, astfel fiind incheiat contractul cu emisiunea Top Gear.

Mai jos este episodul in care Top Gear a facut intrarea in emisiune a noului Stig, Ben Collins.




Sefii Top Gear vor decide daca vor introduce un nou Stig, intr-un costum de culoare diferita.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri