Hyundai va celebra debutul la nivel mondial al noului sau MPV (Multi Purpose Vehicle) de clasa B la Paris, a carei lansare va avea loc spre finalul anului.
Schita modelului ix20 prezinta un design indepartat de imaginea clasica asociata segmentului din care acesta face parte, adoptand un profil dinamic, sportiv, in concordanta cu reputatia Hyundai – de producator modern, inovator.

Proiectat si dezvoltat la centrul european Hyundai din Rüsselsheim, Germania, ix20 este cel de al doilea model Hyundai, dupa ix35, care adopta noul limbaj de design ‘fluidic sculpture’.

Comercializarea ix20 va demara in ultimul trimestru al anului curent si va fi sustinuta de integrarea pachetului ‘Five Year Triple Care’ – care include 5 ani de garantie integrala, fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.

Un alt model Hyundai care va debuta la Paris este noul i10. Viitoarea versiune a celui mai mic model din gama beneficiaza de un set larg de imbunatatiri la nivel de design, specificatii si tehnologie – inclusiv un nou motor de 1.0 litri, prezentand emisii CO2 de numai 99 g/km.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri