Toyota Romania, importatorul marcii japoneze, scoate la drive-test 11 modele de masini in cele mai mari orase, in cadrul evenimentului Caravana Toyota Experience 2010.
Caravana Toyota se va opri in 17 orase din Romania intre 21 septembrie si 21 noiembrie.

Pasionatii Toyota vor avea ocazia sa testeze: iQ, Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Avensis, Prius, Urban Cruiser, Rav 4, Hilux , Land Cruiser 150.

In premiera, Caravna Toyota Experience 2010 va prezenta modelul Toyota Auris Hybrid Synergy Drive – primul hibrid integral din clasa compacta.

In fiecare dintre cele 17 locatii evenimentul va cuprinde doua etape: etapa de condus preventiv si etapa off road.

In cadrul primei etape, reprezentantii Toyota vor explica individual fiecarui participant notiunile de baza ale condusului preventiv si felul in care noile tehnologii contribuie la siguranta in trafic. De asemenea vor avea loc demonstratii practice cu modelele Toyota Yaris, Auris si Avensis.

In cea de-a doua etapa, participantii la evenimente vor avea inca odata ocazia sa descopere performantele off road ale modelelor 4x4. Vor avea loc demonstratii practice cu modelele Toyota Rav4, Hilux si Land Cruiser 150, pe un traseu construit artificial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri