Stefan Jacoby, presedinte si CEO Volvo Cars a declarat la Paris ca viitorul marcii suedeze va fi sustinut de autoturismele electrice.
“Vom crea un standard in industrie”, a spus Jacoby, dezvaluind presei ca Volvo C30 DRIVe Electric va intra in productie in anul 2011.

Jacoby a subliniat importanta electricitatii ca sursa de mobilitate in dezvoltarea industriei auto. Volvo C30 DRIVe Electric este si el prezent in standul Volvo – un autoturism pus in miscare doar prin alimentarea cu energie electrica, fara emisii de noxe, capabil de o autonomie de pana la 150 de kilometri cu o singura incarcare.

Volvo Cars va oferta primul sau autoturism hibrid diesel-electric in anul 2012. Acesta vafi capabil de emisii CO2 foarte scazute, la nivelul a sub 50 grame CO2/km.

In Paris, Volvo Cars prezinta in premiera mondiala noul sportswagon V60 impreuna cu variantele sportive R-Design atat pentru sedanul S60 cat si pentru V60.

Salonul Auto de la Paris este primul salon auto international la care Stafan Jacoby participa in noua sa pozitie. El a fost numit la conducerea companiei Volvo Cars pe data de 16 August 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri