Toyota a anuntat ca a reparat peste cinci milioane de masini din cele zece milioane rechemate incepand cu toamna anului trecut in principal pentru remedierea unor defectiuni la sistemul de accelerare, mentionand, totodata, ca toate masinile noi sunt dotate cu o cutie neagra, potrivit Mediafax.
Toyota a reusit sa finalizeze reparatii la mai mult de cinci milioane de autovehicule implicate in celei trei actiuni principale de rechemare lansate in urma cu peste un an, a indicat constructorul auto.

Rechemarile au ca scop, in principal, remedierea unor defectiuni la nivelul pedalei de acceleratie, care duc la accelerarea involuntara a automobilului. Printre masinile rechemate se afla si vehicule cu propulsie hibrida, Prius, cu probleme de franare.

Toyota a indicat, totodata, ca echipeaza toate autovehiculele noi cu sisteme de siguranta avansate, incluzand un mecanism de franare de urgenta si o cutie neagra, pentru inregistrarea datelor.

Vezi care sunt modelele Toyota verificate la acceleratie in Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri