Constructorul auto german Mercedes-Benz recheama pentru reparatii aproximativ 85.000 de automobile din cauza unor posibile probleme la sistemul de directie, transmite agentia AP, preluata de Wall Street Journal.
Sistemul de directie ar putea avea probleme din cauza reducerii presiunii hidraulice, caz in care soferii nu vor avea un control adecvat al automobilului, a anuntat Mercedes-Benz, conform Mediafax.

Vehiculele afectate prezinta riscuri mai mari de accident, mentioneaza constructorul auto.

Actiunea de rechemare vizeaza modelele C-Class versiunea 2010 si E-Class Coupe si Cabriolet din versiunile 2010 si 2011.
Proprietarii pot aduce masinile la dealeri, care vor verifica gratuit sistemul de directie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri