Compania Terwa Romania, care proiecteaza si produce accesorii si piese de schimb pentru industria auto si sisteme de fixare si ridicare pentru industria constructiilor, va investi anul viitor pana la 600.000 euro in marirea capacitatii de productie la Brasov.
Recent, compania a inchiriat pe 10 ani o suprafata de 4.500 mp de spatii de depozitare in cadrul parcului logistic Olympian Park din Brasov.

"Intentionam sa facem in anul urmator investitii de 500.000-600.000 euro. Din 2004 in Brasov s-a transferat si activitatea de productie din Olanda in fabrica de la Ghimbav. Dupa 6 ani de functionare in actuala fabrica suntem in situatia in care trebuie sa ne extindem. Am inchiriat spatiul de la Olympian tocmai pentru a ne putea dezvolta activitatea de productie in domeniul constructii si automotive", a declarat pentru wall-street.ro Cristea-Ioan Constantin, financial manager Terwa Romania.

Firma Terwa Romania este parte a grupului Terwa BV si functioneaza in Brasov de aproximativ 10 ani. Compania are 120 de angajati.

In industria auto, Terwa este furnizor de rang 2, prin intermediul clientilor Westfalia, Witter, Bosal (furnizori de rang 1), sistemele de remorcare ajung pe automobilele BMW, Mercedes, Wolksvagen, Toyota, Dacia.

In domeniul constructiilor, sistemele de ridicare, fixare pentru constructii sunt distribuite in Romania si in Europa de Est prin intermediul firmei Terwa Construction Systems, parte a grupului Terwa BV, iar in strainatate prin intermediul dealerilor din Olanda.

Produsele Terwa ajung in Olanda, Belgia, Anglia, Germania, Franta, Romania, Grecia, Bulgaria.

Administratorul firmei din Romania este Michiel Som, cetatean olandez care este si managing director al firmei din Terwa BV din Olanda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri