Mazda2 restilizata a fost lansata oficial pe piata europeana cu o imagine mai sportiva, un consum si emisii mai scazute, apropiate de valorile minime din segmentul B.
Mazda2 facelift este deja disponibila in Romania la un pret incepand de la 12.090 euro cu TVA inclus.

Modelul Mazda2 facelift este propulsat de motoarele 1,3l si 1,5l Euro 5. Primul motor este disponibil in doua trepte de putere, 75 si 84 CP prezentand consumuri si niveluri ale emisiilor reduse la 5,1 l/100km respectiv 119 g/km.

Varful de gama, motorul de 1,5l dezvolta 102 CP si prezinta un consum mediu combinat de 5,8 l/100km. Toate motorizarile sunt furnizate cu o cutie manuala cu 5 trepte.

Primul element nou care se remarca la exteriorul Mazda2 facelift este grila frontala si proiectoarele de ceata redesenate.

Mazda2 facelift poate fi echipata cu radio CD cu MP3 player cu magazie de CD-uri si sistem auxiliar, cu oglinzi pliabile electric si incalzite, aer conditionat manual sau automat, computer de bord, geamuri electrice fata si spate, cruise control, proiectoare de ceata, scaune fata incalzite si volan si schimbator de viteze imbracate in piele.

Indiferent de echiparea aleasa modelul este furnizat cu airbag-uri frontale si sistemele ABS, de distributie electronica a franarii si asistenta la franare. Optional se pot alege airbag-uri laterale si cortina, pentru sistemul de control al stabilitatii dinamice (DSC) si pentru sistemul de control al tractiunii (TCS).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri